Cine suntem?

Povestea noastra a inceput in 2017 cand, manati de dorinta de a avea o afacere proprie, am ales sa sustinem oamenii care cautau o alternativa la exercitiile facute la sala, cu un instructor platit, pentru ca timpul nu le mai permitea sa aiba acelasi program incarcat zi de zi.

Solutii testate de fitness care pun accent pe calitate, accesibilitate si rezultate ca sa iti iubesti corpul

Afla mai multre despre noi !

Numele PaaFit a venit ca o solutie fireasca pentru brandul ce visam atunci sa il cream, pentru ca reprezinta initialele numelor noastre, iar asta ne-a conferit si mai multa responsabilitate pentru a aduce pe piata doar produse testate de noi insine sau in cadrul unor sali de fitness.

Ne consideram responsabili sa aducem clientilor nostri doar produse de calitate si accesibile care sa corespunda nevoilor lor si stilului lor de viata. 

Misiunea noastra este ca resursele de timp, bani si spatiu sa nu mai reprezinte un impediment in a te simti bine in pielea ta si a trai dupa zicala “o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”.

Inspirati de oamenii care stiu ce vor si sunt destul de curajosi sa lupte pentru a-si indeplini obiectivele si a pune accentul pe sanatatea fizica si emotionala, am vrut sa iti oferim echipamente fitness care sa iti dea curaj sa incepi cu pasi mici si sa lucrezi la un corp pe care sa il iubesti.

De ce sa ne alegi pe noi sa iti fim partener de fitness?

Noi nu suntem aici sa fim buni vanzatori, ci suntem aici pe termen lung, ca sa oferim cele mai calitative si mai accesibile solutii de fitness pentru toti cei care viseaza sa gaseasca metode care sa li se potriveasca pentru a se antrena acasa, in aer liber sau atunci cand merg in vacante.
 
Ne vedem clientii drept parteneri cu care crestem si alaturi de care ne bucuram, asa ca ne-am luat responsabilitatea de a aduce mereu modificari si transformari produselor noastre, astfel incat sa aduca rezultatele promise.
 
Promisiunea noastra este ca vom cauta mereu sa iti aducem produse de calitate si ne angajam sa tinem cont de feedback-ul pe care ni-l oferi si sa aducem imbunatatiri produselor acolo unde este cazul, ca tu sa simti ca fiecare produs achizitionat este perfect pentru tine.
 
Alege din varietatea de benzi elastice, extensoare, echipament TRX si alte accesorii de fitness si devino cea mai buna versiune a ta. Meriti sa te simti bine in corpul tau si sa te bucuri de o crestere a imunitatii si a energiei care sa te insoteasca zi de zi.
 
Alege Paafit pentru calitate si accesibilitate, dar si pentru ca vrem sa fii tu insuti si sa ai incredere in tine oriunde si oricand.
 
Exploreaza echipamentele de fitness Paafit