Cum pot sa comand?

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site-ul paa-auto.ro sau prin telefon la numarul 0749 266 265, nefiind impusă în acest sens o comandă minimă.

Pentru a comanda un produs de pe site, după alegerea cu atenţie a acestuia se apasă butonul “ADAUGĂ ÎN COŞ”, iar ulterior se vor urmări paşii descrişi privind autentificarea / înregistrarea ca şi client.

După înregistrare, care va fi posibilă doar prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor, se va vedea comanda finală, preţul total şi datele clientului pentru verificare, rubrică în care există posibilitatea pentru client de a adăuga şi meţiuni proprii cu privire la comandă.

După verificarea datelor mai sus menţionate se va apăsa butonul “Finalizaţi comanda”, iar din acel moment comanda se va considera ca fiind validă. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete şi adecvate la data plasării comenzii.

Comanda se poate efectua şi telefonic, cu condiţia ca Utilizatorul/Clientul să fie asistat la telefon de un reprezentant al paa-auto.ro Termenii şi Condiţiile menţionate pe acest site se aplică şi în cazul acestor comenzi telefonice.

Pentru detalii complete despre procesul de comanda si plata te rugam sa accesezi link-ul Metode de plata